Skip to content

Bibo vlažne maramice su namijenjene za čišćenje i njegu kože, te svojim posebnim formulacijama pružaju svježinu i osjećaj mekoće. Bibo vlažne maramice su dermatološki testirane i ne sadrže alkohol, te pružaju osjećaj nježnosti na koži.

Bibo s ekstraktom kamilice

Kamilica bebinoj koži pruža zaštitu dok vlažne maramice istovremeno temeljito čiste i daju idealnu vlažnost

Znamo koliko je koža bebe osjetljiva i koliko je njezina njega potrebna, zato smo razvili bibo vlažne maramice s ekstraktom kamilice za osjetljivu kožu, kako bi se bebinoj koži pružila zaštita dok vlažne maramice istovremeno temeljito čiste i daju idealnu vlažnost. Maramice su bez parabena, alkohola i dermatološki su testirane.

Bibo s ekstraktom maslinovog ulja

Bibo vlažne maramice s ekstraktom maslinovog ulja su idealne za pružanje njege bebinoj koži

Bebama želimo pružiti samo najbolje, stoga su bibo vlažne maramice s ekstraktom maslinovog ulja idealne za pružanje njege bebinoj koži. Blagi losion omogućuje temeljito čišćenje i daje vlažnost tamo gdje to beba najviše treba. Maramice su bez parabena, alkohola i dermatološki su testirane.

Bibo biorazgradive vlažne maramice

Biorazgradive maramice su potpuno kompostabilne, ekološke i tako štite i ne zagađuju prirodu

Bibo biorazgradive maramice su potpuno kompostabilne, ekološke i tako štite i ne zagađuju prirodu, a njihova nježna i blaga formula s uljima je prilagođena da ujedno čisti kožu i ne oštećuje ju. Bibo biorazgradive maramice su bez alkohola, boja i parabena i dermatološki su testirane.

Bibo vlažni toaletni papir

Naš Bibo vlažni toaletni papir je ugodnog mirisa, interesantnog dizajna s poklopcem i posebno prilagođenom formulacijom s ekstraktom kamilice

Naš Bibo vlažni toaletni papir je ugodnog mirisa, interesantnog dizajna s poklopcem i posebno prilagođenom formulacijom s ekstraktom kamilice koji učinkovito uklanja nečistoće s najosjetljivijih dijelova tijela, a ujedno njegova blaga i nježna formula ne oštećuje kožu. Bibo vlažni toaletni papir ne sadrži alkohol i paraben, te je kao i svi ostali naši brandovi dermatološki testiran. Prilagođen je za odrasle i djecu. U jednom pakiranju se nalazi 60 vlažnih maramica i može se koristiti istovremeno do 3 maramice.

Bibo kamilica multipack 4×80

Kamilica bebinoj koži pruža zaštitu dok vlažne maramice istovremeno temeljito čiste i daju idealnu vlažnost

Bibo kamilica dolazi sada ne samo u pojedinačnom pakiranju nego i u praktičnom pakiranju od 4 komada u jednoj vrećici. Bibo kamilica je proizvod 100% plastic free.

Bibo maslina multipack 5×60

Bibo vlažne maramice s ekstraktom maslinovog ulja su idealne za pružanje njege bebinoj koži

Bibo vlažne maramice s ekstraktom maslinovog ulja idealne su za pružanje njege bebinoj koži. Bibo maslina multipack sadrži 5 pakiranja vlažnih maramica po 60 komada.

Bibo vlažni toaletni papir multipack 4×60

Naš Bibo vlažni toaletni papir je ugodnog mirisa, interesantnog dizajna s poklopcem i posebno prilagođenom formulacijom s ekstraktom kamilice

Bibo vlažni toaletni papir je ugodnog mirisa, interesantnog dizajna s poklopcem i posebno prilagođenom formulacijom s ekstraktom kamilice koji učinkovito uklanja nečistoće s najosjetljivijih dijelova tijela, a ujedno njegova blaga i nježna formula ne oštećuje kožu. U multipacku se nalaze 4 pakiranja po 60 vlažnih maramica

Bibo make up remover

Bibo make up remover može skinuti šminku, a istovremeno svojim blagim losionom njeguje kožu

Koža lica prekrivena šminkom zahtjeva temeljito čišćenje, njegu i osvježavanje, zato bibo make up remover može skinuti šminku, a istovremeno svojim blagim losionom njeguje ju, vraćajući joj sjaj i ne oštećujući je. Maramice su bez parabena, alkohola i dermatološki su testirane.

Bibo mara

Pružit će čistoću i svježinu svojim losionom i blagim ugodnim mirisom

Osvježavajuće višenamjenske vlažne maramice s bademovim uljem i aloe verom u savršenom džepnom izdanju. Stanu u svaku torbu ili torbicu i za svakodnevnu su upotrebu. Pružit će čistoću i svježinu svojim losionom i blagim ugodnim mirisom.