Skip to content

Blista sredstva za čišćenje i vlažne maramice imaju široku upotrebu i namijenjene su čišćenju svih perivih površina kako bi sve površine bile čiste i sjajne, a miris davao osjećaj svježine. Blista sredstva za čišćenje i vlažne maramice se mogu koristiti u kućanstvu kao i automobilu.

Blista universal

Blista universal vlažne maramice s mirisom jabuke daju osjećaj svježine i čistoće.

Kada smo u žurbi i nemamo dovoljno vremena za temeljito i generalno čišćenje kuće i svih perivih površina, jednostavno možemo uzeti blista universal vlažne maramice i očistiti sve perive površine bez muke i uz uštedu vremena. Blista universal vlažne maramice s mirisom jabuke daju osjećaj svježine i čistoće. Namijenjene su svim perivim površinama u kućanstvu osim za tekstilne površine, LCD, TFT ekrane, objektive i osobnu higijenu.

Blista saniclean

Blista saniclean osigurava čistoću i potpunu dezinfekciju perivih površina u kupaonici i radnim površinama u kuhinji.

Želimo li očistiti naše kućanstvo, ali biti i u isto vrijeme sigurni da smo dezinficirali sve površine? Tada su nam potrebne blista saniclean vlažne maramice koje su na bazi biocidnog pripravka koji osigurava čistoću i potpunu dezinfekciju perivih površina u kupaonici i radnim površinama u kuhinji. Imaju baktericidno i fungicidno djelovanje, te tako sprječavaju razvitak bakterija i gljivica.

Blista office

Miris potpune čistine nam daje osjećaj kao da smo kod kuće.

Višenamjenske maramice za ured. Nama je ured postao drugi dom, jer tamo provodimo najviše vremena kad nismo kod kuće, a kako želimo da naš dom uvijek ostane čist potrebno ga je i održavati čistim, stoga je dobro imati uvijek pri ruci blista office za sve perive površine u našem uredu. Miris potpune čistine nam daje osjećaj kao da smo kod kuće.

Blista drvo

Blista za drvo njeguje drvene površine i vraća im sjaj.

Znamo da je drvo materijal koji se najviše koristi za interijere pa, ako želimo pružiti optimalnu zaštitu od vlage svom drvenom namještaju, a uz sve to i očistiti površine, blista vlažne maramice za drvo su idealne za nas. Blista za drvo njeguje drvene površine i vraća im sjaj, te nakon upotrebe vlažnih maramica nije potrebno površine dodatno ispirati ni brisati.

Blista cockpit

Blista cockpit vraća izvorni sjaj i izgled unutrašnjosti našeg limenog ljubimca

Kako pridodajemo pažnju svom limenom ljubimcu izvana, potrebno je to učiniti i iznutra, te jednako njegovati sve površine.  Blista cockpit vlažne maramice s posebnom formulom mogu ukloniti sve masne tragove i otiske s komandne ploče, te će zaštiti sve plastične površine od starenja, oštećenja i ogrebotina, a ujedno vraćaju izvorni sjaj i izgled unutrašnjosti našeg limenog ljubimca.

Blista s mirisom lavande i vanilije

Vlažne maramice namijenjene za svakodnevnu upotrebu i čišćenje u kućanstvu

Kombinacija lavande i vanilije na vlažnim maramicama je pravo osvježenje za kućanstvo. Osim što su vlažne maramice namijenjene za svakodnevnu upotrebu i čišćenje u kućanstvu, njihov svježi i umirujući miris će pružiti osjećaj ugode. Nisu namijenjene za tekstilne površine, LCD, TFT ekrane, objektive i osobnu higijenu, ali se mogu koristiti na svim ostalim perivim površinama.                   

Blista floor

Miris limuna dodat će poseban osjećaj svježine kućanstvu

Extra velike vlažne maramice za čišćenje podova. Olakšavaju čišćenje podova i štede vrijeme, a dovoljno je uzeti jednu vlažnu maramicu, raširiti ju i jednostavno staviti na standardne brisače podova i s njome obrisati sve površine, no pogodne su i za ručno korištenje. Miris limuna dodat će poseban osjećaj svježine kućanstvu i nije potrebno dodatno ispiranje ili brisanje podova.

Blista tekućine za čišćenje

Blista tekućine za čišćenje su namijenjene svim površinama u kućanstvu za jednostavnije, brže i bolje čišćenje.

Blista universal sredstvo za čišćenje

Miris limuna dodat će poseban osjećaj svježine kućanstvu

Blista univerzalno sredstvo za čišćenje i uklanjanje masnoće odlično uklanja prljavštinu i masnoću s plastičnih, drvenih, metalnih i ostalih površina. Nakon pranja površine su čiste, sjajne i blistave, a u prostore se zadržava ugodan miris jabuke.

Blista staklo sredstvo za čišćenje

Nakon pranja površine su čiste, sjajne i blistave

Tekuće sredstvo za pranje staklenih i ostalih glatkih površina odlično uklanja prljavštinu sa staklenih i drugih glatkih površina. Nakon pranja površine su čiste, sjajne i blistave, a sredstvo ostavlja ugodan miris koji se zadržava u prostoru.

Blista namještaj sredstvo za čišćenje

Osvježava i njeguje drvo dajući mu sjaj i ugodan miris

Blista namještaj sredstvo za čišćenje je univerzalno sredstvo za čišćenje i uklanjanje masnoće koje savršeno uklanja nečistoću s drva i drvu sličnog namještaja, osvježava i njeguje drvo dajući mu sjaj i ugodan miris.